Hakusäännöt

1. MUSCOF ry:llä on oikeus hakea ottelulippuja yhdistyksen ”Official Member” -jäsenen puolesta.

2. Vain MUSCOF ry:n jäsen, joka on myös ”Official Member” –jäsen, voi tehdä lippuhakemuksen.

3. MUSCOF ry:n jäsen saa hakea lippuja vain MUSCOF ry:n kautta. Mikäli jäsen osallistuu yleiseen Ballottiin, oikeus hakea lippuja MUSCOF ry:n kautta peruutetaan yhden vuoden ajaksi. Huom! A-kategorian peleihin Ballottiin osallistuminen Branchien jäseniltä (MUSCOF ry) on estetty Manchester Untedin toimesta. Mikäli jäsen sen jälkeen uudelleen haluaa päästä MUSCOF ry:n lippuallokaatioon, tulee hänen ilmoittaa halukkuutensa siihen uudelleen ja hakemus käsitellään normaalissa järjestyksessä.

4. Lippuhakemukset tulee olla lähettynä MUSCOF ry:n hakemussivuilla ilmoittamaan ajankohtaan mennessä.

5. Liput jaetaan lojaliteettitasojen mukaisesti jäsenille. 

6. Loppuunmyydyissä otteluissa otteluliput jakautuvat jäsenille jäsenkategorian mukaisesti. Korkeamman kategorian omaavat saavat otteluliput ja alimman tason kategorian jäsenten kesken liput arvotaan. 

7. Hakemuksen jättäminen ei takaa ottelulippua. Yleensä Manchester Unitedin Ticket Office ilmoittaa hakemuksen onnistumisesta n. 2–3 viikkoa ennen ottelua.

8. MUSCOF ry ei vastaa lipunhakijalle mahdollisesti aiheutuvista kuluista (esim.hotelli & lennot)

9. MUSCOF ry ei ole vastuussa ottelusiirroista.

10. Lipunhakijan tulee maksaa maksu (alle 16-vuotiaat 25 €, seniorit ja 16–17 –vuotiaat 33 €, 18–20 –vuotiaat 47 € ja muut 60 €) hakemuksen lähettämisen yhteydessä. Mikäli maksua ei ole suoritettu, lippuhakemusta ei käsitellä. Maksu suoritetaan yhdistyksen pankkitilille ja viitteeksi oma MUSCOF:n jäsennumerosi.

11. Lipun hinta on kiinteä (alle 16-vuotiaat 25 €, seniorit ja 16–17 –vuotiaat 33 €, 18-20 –vuotiaat 47 € ja muut 60 €), mutta MUSCOF ry:llä on oikeus muuttaa lippujen hintaa mikäli punnan kurssi muuttuu tai lippujen hinnoissa tapahtuu muutoksia (lippujen hinnat vaihtelevat paikkojen mukaan).

12. Maksut palautetaan vain, jos hakemus epäonnistuu.
13. MUSCOF ry:llä on oikeus hylätä hakemus.
14. MUSCOF ry: pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.